Nieuws

Coronamaatregelen januari 2021

De recente maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd hebben ook gevolgen voor ons. Om het aantal contacten tussen mensen te verminderen en besmettingen te voorkomen, moeten we ’s avonds thuisblijven. Vanaf zaterdag 23 januari geldt daarom een avondklok van 21.00 uur tot 4.30 uur. Buiten sporten is nog steeds toegestaan. Dit betekent dat tennis mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 21.00 uur thuis bent.

  • De avondklok geldt voor alle leeftijden.
  • De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd.
  • De avondklok gaat zaterdag 23 januari in en geldt voorlopig t/m 9 februari.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de trainingen. Met Simon Tennis is afgesproken dat een deel van de trainingen naar de zaterdag verschoven worden. Als het goed is, heeft iedereen daar informatie over gekregen. Mocht je nog niets gehoord hebben, neem dan contact op met je trainer.

Op het afhang systeem zijn de banen vanaf 20:45 uur te geblokkeerd, zodat je dan om  21.00 uur thuis kunt zijn. Voor veel mensen blijft er dan weinig tijd over om te spelen. We vragen dan ook aan iedereen om, als het kan, overdag te gaan spelen. Misschien is het voor mensen die de hele dag thuis werken fijn om even tussen het beeldbellen door een potje te spelen.

We hopen dat de maatregelen snel versoepeld kunnen worden en dat we weer terug naar normaal gaan. Tot die tijd: hou vol!

 

« Terug

» Nieuws archief