Nieuws

TV Engelen OnLine PubQuiz 8 januari 20:00-22:00

Beste leden,

Allereerst de beste wensen voor 2021. Laten we hopen dat we snel weer veel vrijheden terug krijgen. Op 8 januari willen het bestuur en wij met jullie allemaal het nieuwe jaar inluiden met een PubQuiz.

De deelname is simpel. Schrijf je in via de volgende link. Het makkelijkste is het wanneer je individueel (=als huishouden) mee doet. We starten de Quiz om 20:00 en verwachten rond 22:00 klaar te zijn.

De opzet van de Quiz is als volgt:

  • Jullie krijgen van ons een link naar teams. Die link kun je in je browser openen. Via de teams meeting zullen we de vragen stellen. Om alles goed te zien, is het het beste om de browser full-screen te bekijken op een PC monitor of TV.
  • Daarnaast krijgen jullie ook een tweede link. Deze link  Dit moet je openen in een browser op een tablet of je telefoon. Via deze link ga je de vragen beantwoorden. Hoe sneller je antwoord geeft, des te meer punten verdien je.
  • In het totaal hebben we 50 vragen die we in 6 rondes stellen. Na elke twee rondes doen we een pauze van 5-10 minuten.
  • De antwoorden krijg je tijdens het spel en we zullen ook de tussentijdse stand geven na iedere ronde. Dit is allemaal automatisch, dus je hoef er niet op te wachten.

We hopen dat jullie allemaal mee zullen doen.

« Terug

» Nieuws archief