Nieuws

Kees Humblé is benoemd tot lid van verdienste

Voor zijn jarenlange toegewijde inzet voor onze vereniging heeft het bestuur Kees Humble willen bedanken en eren door hem te benoemen tot Lid van verdienste.

TV Engelen wil Kees Humblé in het zonnetje zetten en heeft hem daarom benoemd tot Lid van Verdienste!

Een vereniging draait op vrijwilligers, ook onze tennisvereniging! Er zijn vele leden die zich inzetten zodat de banen er goed bij liggen, het paviljoen in orde is, de jeugd kan spelen etc etc. En afgelopen week hebben we ook gezien dat er vrijwilligers nodig zijn om de clubkampioenschappen mogelijk te maken. We zijn dan ontzettend blij met al die inzet en willen alle vrijwilligers bedanken.

Direct nadat Kees lid werd, zo’n 25 jaar geleden, werd hij ook vrijwilliger. Altijd aan de slag met je handen: banen slepen, heggen knippen en zorgen voor de electrische voorzieningen. Plantjes op het terras in het voorjaar en zomer hebben zijn voorliefde. 

Hij was bijna altijd op het tennispark aan het klussen, vaak wel zo’n 3 of 4 dagen per week. De laatste tijd vooral het lichtere werk en vooral het maaien.  Hij weet dan ook bijna alles omtrent de technische zaken met betrekking tot het hele tennispark (incl. het paviljoen). Hij heeft veel kennis over van alles omtrent de club op staat. En ook het onderhoud van het gereedschap was aan hem goed besteed

Helaas door de corona was hij het afgelopen jaar minder in staat geweest om te klussen, maar hij komt nog steeds helpen voor zover de conditie het toelaat.

De conclusie is dat mede dankzij zijn inzet wij kunnen tennissen. Daarom willen het bestuur en alle leden Kees heel erg bedanken en hebben we hem Lid van Verdienste gemaakt! 

“Leden van verdienste hebben zich gedurende een lange periode en op bijzondere wijze ingezet voor de ontwikkeling van de vereniging en hebben zich aldus bijzonder verdienstelijk gemaakt jegens de vereniging”

 

Kees van harte proficiat en van harte bedankt!

« Terug

» Nieuws archief