Nieuws

Corona update: langer online reserveren en maatregelen tijdens clk en competitie

Inmiddels zijn de richtlijnen steeds ruimer geworden. Er mag weer gespeeld en getraind worden. We kunnen wat drinken op het terras en eventueel ook binnen, mits alles op anderhalve meter. En daar zijn we heel blij mee. Maar net zoals onze regering aangeeft, willen we ook iedereen oproepen om zich aan deze richtlijnen te houden!

  • Het bestuur heeft besloten om in ieder geval dit jaar door te gaan met het online reserveren middels de ClubApp. 
  • Van 31 augustus tot en met 6 september zijn er weer de clubkampioenschappen. We gaan tenten plaatsen om voor en na de wedstrijden nog gezellig wat te kunnen drinken (Je kunt je nog tot 25 augustus inschrijven op toernooi.nl.)
  • De competitie start weer in een aangepaste vorm. We laten de tenten staan zodat er voor alle teams voldoende ruimte is.

 

KNLTB

Van de KNLTB hebben we het volgende bericht gekregen: Sinds 10 augustus is het verplicht in het clubhuis, de kantine en op het terras, zowel binnen als buiten te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke), moeten gasten een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels) en is het verplicht gasten te vragen zich te registreren zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting. 

We adviseren dan ook het vooraf online reserveren van een tennisbaan voor vrijspelen te handhaven of weer in te voeren. Dit kan via de website of ClubApp. De reservering geeft dan ook recht op een plaats in het clubhuis of op het terras. Bij wedstrijden zoals clubkampioenschappen en toernooien kan de wedstrijdtijd gelden als reservering. Overige bezoekers (toeschouwers) kunnen ter plekke vragen om een plaats. Zorg dus voor voldoende zitplaatsen in het clubhuis en op het terras. Wellicht is het mogelijk het terras te vergroten.

Online reserveren

Het bestuur heeft besloten om in ieder geval dit jaar door te gaan met het online reserveren middels de ClubApp. Hiermee wordt voorkomen dat teveel leden tegelijkertijd aanwezig zijn bij het afhangbord in het paviljoen. We vragen iedereen om rekening te houden met elkaar. Alle leden willen we  maximaal de gelegenheid bieden om te spelen en het is dus niet de bedoeling dat er creatief gereserveerd wordt zodat banen geblokt worden. Het systeem is aangepast waardoor  maar 1x gereserveerd kan worden, daarna kan je eventueel opnieuw afhangen (digitaal afhangbord of ClubApp) en doorspelen op vrije banen. Daarnaast willen we ook iedereen vragen dat, mocht je door slechte weersvooruitzichten of andere reden niet meer komt spelen, de reservering te annuleren. We versturen ook berichten via de ClubApp, maar omdat veel leden "push-notificaties / clubnieuws" uit hebben staan, worden deze vaak niet opgemerkt. Je vindt dit bij [meer] - [App instellingen].

Clubkampioenschappen

Van 31 augustus tot en met 6 september zijn er weer de clubkampioenschappen. We houden zoveel mogelijk rekening met richtlijnen zoals hierboven beschreven en zullen tenten plaatsen, waardoor er ook bij minder weer, beschut  de wedstrijden voor- of nabesproken kunnen worden. Natuurlijk helpen we dat er zoveel mogelijk leden deelnemen. Je kunt je nog tot 25 augustus inschrijven op toernooi.nl.

Competitie

Na de clubkampioenschappen start de competitie weer. We zijn blij dat we weer van start kunnen, al zal het in een aangepaste vorm zijn. Ook hier geldt dat we ons aan de richtlijnen zoals vermeld houden. Daarom laten we de tenten van de clubkampioenschappen staan zodat er voor alle teams voldoende ruimte is.

 

« Terug

» Nieuws archief