Nieuws

We mogen weer dubbelen

Goed nieuws!

We mogen weer gaan dubbelen! Vier spelers op een baan bij tennis is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

We blijven het gebruik van de Clubapp verplicht stellen. Het vooraf reserveren van de baan zorgt er voor dat er niet te veel mensen onnodig op het park aanwezig zijn. We hebben achter de schermen de app uitgebreid naar dubbels. Je kunt uiterlijk 3 dagen van te voren je baan en tijdstip reserveren.
Heb je deze app nog niet gedownload? Dat kan je via google play of de appstore.

Helaas mogen we het clubhuis en het terras nog niet open stellen. In ieder geval tot 1 september moeten we deuren nog dichthouden. Wel wordt  door het Outbreak Management Team (OMT)  gekeken naar de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen. Uiteraard volgen we deze ontwikkelingen heel nauwkeurig en met grote belangstelling.

Er komt een regeling voor het niet kunnen draaien van bardiensten.Omdat het clubhuis vooralsnog gesloten is, zijn wij als bestuur aan het nadenken hoe we om moeten gaan met de bardiensten. Dit is ook afhankelijk van het besluit wanneer het clubhuis weer open mag. Zodra dat duidelijk is, zullen we hier een besluit over nemen en dit aan jullie communiceren. De reeds ingevulde bardiensten van de maand juni komen nu ook te vervallen.

Tot die tijd zijn wij als bestuur in ieder geval blij dat de banen gebruikt kunnen worden. Stapje voor stapje komen we dichterbij om het park weer volledig te openen.

Dus als we ons aan de adviezen van het RIVM houden komt het goed:

  • Racket in combinatie met gestrekte arm afstand houden.
  • Ben verstandig, loop dus niet op elke bal.
  • Maximaal 10 (mijn voorkeur heeft 5) minuten voor aanvang van je gereserveerde baan/tijd aanwezig
  • Wacht niet met z'n allen bij het paviljoen, maar doe dit bij de baan die je hebt gereserveerd, met inachtneming van de 1.5m afstand.
  • Gebruik geen scorebordjes ivm extra besmettingsgevaar.
  • Na afloop van je "wedstrijd" verlaat je ook direct weer het park.

 

« Terug

» Nieuws archief