Nieuws

Jeugd mag onder voorwaarden weer tennissen!

De jeugd t/m 18 mag onder voorwaarden weer vrij tennissen en tennislessen volgen! Voor de jeugd van 13 jaar en ouder geldt dat ze 1,5 meter afstand nog in acht moeten houden.

Vrij tennissen: Er mag  weer worden vrij getennist, echter alleen onder toezicht. Met de gemeente hebben wij het volgende afgesproken:

- In de uren dat er tennistraining wordt gegeven is het voldoende dat er een tennistrainer is die toezicht kan houden. De uren dat er tennistraining is: ma van 18:00 - 20:00, di van 16:00 – 19:00, woe van 15:00 – 19:00 en vrij van 16:00 – 18:00.

- buiten de uren van de tennistraining mag er wel worden vrij getennist maar er moet toezicht van een ouder zijn. Er mogen maximaal 2 ouders aanwezig zijn op het park als er wordt vrij getennist. Als er meer dan 2 ouders zijn graag onderling afstemmen wie tot wanneer op het park blijft.

Lessen: vanaf 29 april zijn de lessen weer hervat, met de laatste lessen van de wintertraining, vanaf 4 mei begint de voorjaarscursus. Simon tennis heeft alle jeugdleden die les hebben geinformeerd over het tijdstip van de training en de voorwaarden om zo veilig mogelijk te kunnen tennissen.

Verder houden we ons aan het protocol van de KNLTB voor vrijtennissen voor de jeugd. Probeer je hier aan te houden. Onderstaande punten willen we graag benadrukken:

- Bij vrij tennissen moet er een ouder aanwezig zijn om toezicht te houden, er mogen maximaal 2 ouders op het park zijn.

- Probeer zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten, ga voor het vrij tennissen of tennisles thuis. Toiletten zijn bereikbaar via de achterkant van het paviljoen.

- Er zal desinfecterende handgel aanwezig zijn op de vereniging, maak daar ook gebruik van.

- Douchen op de tennisvereniging is niet toegestaan.

- De bar is gesloten.

- Als je verkouden bent, hoest of andere Coronagerelateerde gezondheidsklachten hebt, blijf dan thuis!

- Er zullen aankomende weken vrijwilligers op de vereniging zijn die werkzaamheden verrichten aan en in het paviljoen, bewaar 1,5 meter afstand.

- Iedereen van 19 jaar en ouder mag nog niet de baan op, ook niet om met je kind te tennissen.

« Terug

» Nieuws archief