Nieuws

25-Jarig Jubileum

 

 

25-Jarig Jubileum

 

 

 

 

In 1994 werd TV Engelen opgericht. Het zou echter tot 1995 duren voordat er banen waren waarop de eerste partijtjes gespeeld konden worden. Als onderkomen was er een "keet" om je te verkleden en wat te drinken. Dit alles staat in schil contrast met de gelikte infrastructuur van 2019. 7 banen met led verlichting en een paviljoen dat aan de binnenkant geheel gerenoveerd is. De "Place To Be" voor Engelen, Bokhoven en Vlijmen om te tennissen. Daarom zal gedurende het hele jaar veel aandacht besteed worden aan het betrekken van onze buren bij onze activiteiten zoals:

  • Maandelijks een Toss Avond op alle banen waar iedereen aan mee kan doen, ook al ben je geen lid.
  • Een invitatie toernooi in maart voor de deelnemers aan de regionale regtuit competitie.
  • 1e Engelense Straten Tennis Toernooi, waar wijken in Engelen, Bokhoven en Vlijmen op ons park de strijd aangaan met elkaar.
  • Een groot feest eind augustus, waar we onze buren zeker niet zullen vergeten.

In de Tweeterp zullen we de historie van TV Engelen in woord en beeld toelichten. We doen dit aan de hand van hoe bepaalde activiteiten zich over 25 jaar hebben ontwikkeld zoals het bestuur, het baanonderhoud, de tenniscompetities, de jeugdactiviteiten, en het dubbeldooier toernooi. 

Tijdens onze activiteiten zullen we jullie ook vragen om een ondersteuning voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Dit goede doel richt zich erop om alle 600 spierziektes de wereld uit te bannen door onderzoek te financieren. Iedereen moet toch kunnen sporten niet waar!!!

Graag zien we jullie bij onze activiteiten.

De JubileumCie

« Terug

» Nieuws archief