Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief TV Engelen Februari 2012

 

 

Hoenderhok

Nieuwsbrief Februari 2012

TV Engelen blauw logo
     

A.G. de Gouw Groep

Animal Greetings Benelux BV

Anny van Buul Juweliers

Auto Noordhoek Den Bosch b.v.

Autoschadebedrijf John Blank

Autotaalglas Den Bosch

Broeren BV

Burggolf Haverleij

Double Dutch

ECOdrive B.V.

EYN Jachtmakelaardij Paul van Rijswijk

Frans Groos Slaapcomfort

Glasservice Noord

Goedhart & Huysmans b.v. Gevelrestauratie

GR Tegelwerken

Heijmans Sport en Groen BV

Heineken Nederland B.V.

IT Volger

jaap van Hofwegen, racketbespanning

Jensen Experience Store

Kapsalon Rooijakkers

Kipperz

Kippie

Knuvers Sport

KoppensvHoekBaxvDiepen Makelaars

Marechal Electro

Medifitness

Plus Engelen

Scorpion Security

Securicom

Sedi Bedrijfsadviezen

Simon Tennisschool

Van den Udenhout

Vergaderen met Notulen

Onderwerpen

Open Tennisdagen

Op 24 maart doet TV Engelen mee aan de landelijke open tennisdagen. De bedoeling is om de interesse in de tennissport te laten toenemen en nieuwe leden te werven. Wat we aan jullie leden willen vragen is om zoveel mogelijk geinteresseerden te werven uit je directe omgeving (straat, werk, etc) die in Engelen graag willen komen tennissen. Laat ze zich aanmelding via de website van de knltb. Wanneer we er genoeg hebben komt Raemond Sluiter een clinique geven!!!

Top Nieuwsbrief

Interne Wintercompetitie

De interne wintercompetitie heeft een aantal weken stil gestaan door het winterweer. Om toch zoveel mogelijk wedstrijden gespeeld te krijgen zijn de overgebleven wedstrijden opnieuw ingepland voor 9 en 16 maart. Door het grote aantal wedstrijden is het die dagen niet mogelijk vrij te spelen. We verwachten van alle deelnemers dat ze de laatste wedstrijden op deze vrijdagen spelen. Kun je zelf niet regel dan een vervanger.

Top Nieuwsbrief

KNLTB Voorjaarscompetitie

De indeling van de KNLTB voorjaarscompetitie is bekend geworden. Je kunt nu zien wanneer, waar en tegen wie je moet spelen. Zorg ervoor dat je op tijd een speelschema maakt, zodat het nu al duidelijk is of je invallers nodig hebt. Let daarbij op dat invallers lid van TV Engelen moeten zijn, niet ook uitkomen voor een andere vereniging, niet twee of meer keer in een hogere klasse hebben gespeeld en al uitgekomen zijn in dezelfde speelweek. Zie de website voor meer detailinformatie.

Top Nieuwsbrief

OpeningsToernooi

Op 1 april houden we ons openings toernooi van 13:00-17:00. Het thema is hetzelfde als dat van vorig jaar: Happy April Fools Day Openingstoernooi. Wat wil je ook anders met zo'n datum. En nee het is geen grap, dus doe mee en schrijf je in via onze website.

Top Nieuwsbrief

MiniorenToernooien

Als JC willen we graag deelnemen aan het minioren toernooi bij TC ASMUNT (t/m 11 jaar). Petra Schot organiseert het. Daarom kunnen jullie jebij haar  aanmelden bij haar hiervoor tot en met 10 maart.

Daarnaast organiseren we bij TV Engelen ook nog een miniorentoernooi (t/m 9 jaar) op 24 maart. Dit is gelijktijdig met de open tennisdagen. Dus als je vriendjes of vriendinnetjes kent die tennissen misschien ook wel leuk vinden, dan neem ze mee. Aanmelding is bij Theo Kusters tot en met 20 maart.

Top Nieuwsbrief

Vacatures

Bij onze vereniging wordt steeds meer werk gedaan door minder mensen gedaan. Als we op hetzelfde niveau willen doorgaan hebben we echt meer handjes nodig. Op dit moment zoeken we leden die gezelligheidstoernooitjes oppakken (zoals het openingstoernooi). Verder zoeken we ook naar een webmaster om de website te beheren en een editor voor de Ins&Outs. Ben je geinteresseerd, neem dan even contact op met Robert Huis in 't Veld

Top Nieuwsbrief

 

Knuvers

autototaalglas

Heineken

Blank

doubledutch bw

 

Hofwegen

plus

groos

 

« Terug