Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief Juni 2015

TV Engelen blauw logo

 

 

 

     Nieuwsbrief Juni 2015

Inhoudsopgave

Herhaling Vacature Voorzitter

Door het vertrek van Ton Matthijssen als voorzitter is er een vacature ontstaan voor die functie.  We zijn op zoek naar een ambitieuze man of vrouw die deze functie op zich wilt nemen. Voor informatie over wat de functie inhoudt kun je bellen naar Ton Matthijssen 06 - 22793510 of je stuurt een mailtje 

[Terug]

CLK2015

Vergeet je niet in te schrijven voor CLK2015. De inschrijving sluit op 5 juni. Zie ook aparte mailings van wat we van plan zijn en like ons op facebook

Tot ziens Ivo& Martin

[Terug]

Hot News van onze jeugdcommissie

JeugdClubkampioenschappen

Van 24 juni t/m 5 juli zullen er weer clubkampioenschappen worden gehouden voor de jeugd. Je kunt je nu inschrijven! Via toernooi.nl kun je je inschrijven voor de onderdelen:

  • Groen 10-12 jaar: enkel, dubbel
  • 11-14 jaar: enkel, dubbel
  • 11-17 jaar: JE, ME, JD, MD, GD

Voor rood en oranje (vanaf 4 tot +/-10 jaar) zullen er op woensdag 1 juli clubkampioenschappen worden gehouden van 14:00 tot 17:00. 

Via een mailtje aan jeugd-tennis-engelen@hotmail.com kun je je hiervoor inschrijven.

 

FED CUP

De Fed cup: dat was vet!

In April vond in de Maaspoort de Fed cup westrijden Nederland –Australië plaats. De KNLTB vond dit een goede aanleiding om de Bossche verenigingen extra in het zonnetje te zetten en daarom boden ze onze vereniging voor 6 jeugdleden een gratis tennis-clinic én kaarten voor de Fedcup wedstrijden aan! Na loting bestond de afvaardiging van TV Engelen naar de Fedcup clinic uit Ruben en Dinan Kant, Daan v/d Hulst, Yara Dijker, Stijn Beckers en Fleur Simon.

De clinic was leuk en erg leerzaam (deze 6 gaan vast extra goed presteren met de clubkampioenschappen!).

Ook het kijken naar de wedstrijden was een leuke ervaring, en Nederland heeft gewonnen, dat maakt het natuurlijk extra leuk!

Vacature jeugdcommissie

De jeugdcommissie is op zoek naar versterking (man/vrouw)! 

De jeugdcommissie organiseert het hele jaar rond allerlei sportieve en leuke activiteiten voor de jeugd, zoals diploma-tennis, diverse 1-dagstoernooitjes, interne competitie, clubkampioenschappen en natuurlijk het inmiddels fameuze tenniskamp!

Lijkt het je leuk om mee te helpen aan (1 van) deze activiteiten meld je dan aan bij de jeugdcommissie!        

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivonne de Boer (06-24517066) of jeugd-tennis-engelen@hotmail.com)

Tenniskamp2015

Op de donderdag van Hemelvaart en vrijdag erna vond voor de vierde keer het tenniskamp plaats. De kinderen mochten in tentjes overnachten op het tennispark. Om zich niet te vervelen waren er veel leuke spellen bedacht. De kinderen begonnen met het zoeken naar een briefje met hun eigen naam en als ze het briefje met hun naam gevonden hadden wisten ze meteen in welk team ze zaten.  Erg leuk! ( Helaas zijn niet alle briefjes gevonden, dus als iemand nog een briefje met een naam erop tegen komt ;) ).  Een leuke speurtocht kon natuurlijk niet uitblijven. De kinderen liepen in groepjes door Engelen en probeerden zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. De eerste dag werd afgesloten met het smokkelspel. Dit was voor sommige kinderen erg spannend. In het donker ‘dure edelstenen’  smokkelen om zoveel mogelijk munten te verdienen voor hun team. 's Zondags stond in het teken van een drie uur durende tennis workshop en werd afgesloten met een superleuk luchtkussen. De kinderen hebben in drie groepen gestreden om de eerste prijs. Deze prijs lag echter niet voor het oprapen. Het was tot de laatste minuut spannend welk team de winst zou pakken. Al met al een geslaagd kamp, Wij hebben van jullie genoten!      

Groetjes Johan & de JC

[Terug]

Engelen 1200, enkele belangrijke data

Het gehele jaar 2015 staat in het teken van deze historie, Engelen bestaat 1200 jaar en de commissie die van alles organiseert (lees ook de Tweeterp[en]) heeft aan ons gevraagd mee te werken aan een en ander. Het gaat vooralsnog om de volgende data:

  • Zondag 21 juni - TV Engelen organiseert het "Napoleon bindt de strijd aan tegen de piraten"  toernooi voor jong en oud met aansluitend een BBQ. Zie ook site        
  • Zondag 28 juni - Hardloopclub "Engelen"organiseert met start en finish vanaf 11.00uur bij ons sportpark de "Engelen 1200 run". Dit evenement valt samen met onze CLK en zij verwacht veel deelnemers. Om die reden heeft zij gevraagd gebruik te mogen maken van alle !!! parkeerplaatsen; dus vragen wij onze leden om met de fiets of te voet te komen. Alvast bedankt voor jullie medewerking           
  • Zaterdag 4 juli - Een grote reünie wordt er gehouden onder de naam "Reünie Engelen 1200" bij en in de Engelenburcht en op een aantal andere plekken in Engelen. Omdat men veel bezoekers verwacht is de vraag of wij tijdens de CLK (halve finales dag) met de fiets of te voet willen komen. Alvast bedankt voor jullie medewerking. Tennisvereniging Engelen zal bij de Engelenburcht een kraam bemannen waarin wij ons presenteren vanuit 20jarig historisch oogpunt.  Zijn er nog leden die over een houten racket beschikken en zo ja, mogen we die lenen ?

[Terug]

Bardiensten Coordineren (vacature)

We zijn op zoek naar een man of vrouw die de bardiensten wil coördineren. Het is een leuke job voor iemand die graag een en ander regelt. Zoals bekend kan iedereen zelf zijn of haar bardiensten invullen op de site. De coördinator houdt bij of alle bardiensten ingevuld zijn en als dat niet het geval is stuurt hij/zij een e-mail naar de leden met een herhaalde oproep. Als er speciale gebeurtenissen zijn krijgt hij/ zij de informatie degene die een activiteit organiseert of van het bestuur en voegt in overleg met hen bardiensten/keukendiensten en schoonmaakdiensten toe. Ook wordt gekeken of er geen dubbele activiteiten ontstaan op dezelfde dag. Dan worden de organisatoren daarover door je geïnformeerd. Al met al een leuke baan die je van huis uit kunt doen. Ben je geïnteresseerd laat dat dan weten of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met  Jacq van Sebille (06-54278530) of E: jacq@van-sebille.nl           

[Terug]

Napoleon bindt de strijd aan tegen de priaten op 21 juni

[Terug]

Kersverse Voorjaarskampioenen

Op de laatste speelavond vrijdag 29 mei van de externe voorjaarscompetitie mochten we maar liefst 2 kampioensteams ontvangen en een voorschotje geven op hun behaalde resultaat. Namens het bestuur en de TC feliciteren wij het 

  • Damesteam van Ineke van Saveije, Ingrid Ijzendoorn,  Sacha van Rijswijk, Annemoon  Dubbeld, Ineke Savenije, Nathalie Brekelmans , Barbara Broeks, Nicole Gubbels en Marjolijn Brune.
  • Herenteam van Theo Küsters, Ben van de Zanden, Ivo 't Lam, Steven Hommerson, Martin Bouwman en Luuk  Huijs

[Terug]

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug