Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief Mei 2015

TV Engelen blauw logo

 

 

 

     Nieuwsbrief Mei 2015

Inhoudsopgave

Bestuurswisseling  

Op de Algemene Ledenvergadering van 23 april jl. waar zo'n 25 leden aanwezig waren hebben Ton Matthijssen (als voorzitter) en Miranda Kruis (als bestuurslid) afscheid genomen van het bestuur. Tijdens de verkiezingen werden door de aanwezigen 2 nieuwe leden voor het bestuur gekozen, te weten, Ivonne de Boer en Gert Jan Doesburg.

[Terug Naar Top]

Nieuwe taakverdeling (nieuwe) bestuur

Op de eerstvolgende bestuursvergadering van  11 mei jl. daarna heeft het bestuur een herschikking gemaakt van de portefeuilles en aandachtsgebieden. Je vindt ze op de site in het colofon van het bestuur.

[Terug Naar Top]

Vacature voorzitter

Door het vertrek van Ton Matthijssen als voorzitter is er een vacature ontstaan voor die functie. We zijn op zoek naar een ambitieuze man of vrouw die deze functie op zich wil nemen. Voor informatie over wat de functie inhoudt kun je bellen naar Ton Matthijssen 06 - 22793510 of je stuurt een mailtje naar amat60@ziggo.nl. Hij staat je graag persoonlijk te woord.

[Terug Naar Top]

In memoriam Leni van Lamoen                                   

Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat Leni van Lamoen op 71jarige leeftijd is overleden. Zij heeft op een zeer wilskrachtige manier haar ziekte gedragen en geknokt tot het allerlaatste moment. Nog maar ruim 2 weken terug was zij te vinden op de tennisbaan om samen met haar man Rien en vele vrienden een balletje te slaan. Leni en Rien waren  zeer betrokken bij de club en hun keukendiensten waren van een hoog niveau. Het bestuur wenst Rien en de kinderen heel veel sterkte met het verlies van Leni in de komende tijd.

[Terug Naar Top]

Frank van Baren                                         

Frank heeft onlangs een zwaar ongeluk gehad tijdens het klussen thuis. Dit gebeurde met een cirkelzaag. Een operatie van 6 uur was noodzakelijk. Beste Frank, het bestuur en de TC wenst je sterkte en beterschap.

[Terug Naar Top]

Engelen 1200 in 2015                                              

Een commissie is al vanaf vorig jaar of misschien al wel eerder bezig met het organiseren van allerlei activiteiten in dit kader. Ook aan het bestuur is gevraagd mee te werken aan dit historisch jaar. We zullen in juni een eendagstoernooitje organiseren welke in het teken staat van deze geschiedschrijving. Er volgt snel meer informatie via de site en anderszins.

[Terug Naar Top]

Bardiensten op zaterdag en zondag

Het gaat steeds beter met de invulling van de bardiensten zowel op de normale zaterdagen en zondagen als op de competitiedagen. Dat is mooi voor onze leden en de gasten. Op de  zaterdagen dat er geen competitie is hebben we geen bardiensten ingepland. Op zondagen dat er geen competitie is hebben we wel een bardienst van 10:00 tot 12:15 uur. Op competitiedagen wordt deze aangevuld met een bardienst van 12:15 tot 16:45 uur. Door de bardienst van 10:00 tot 12:15 uur zal gekeken moeten worden of er een opvolgende bardienst is. Is dat niet het geval dan moet het paviljoen op de gebruikelijke wijze worden afgesloten. Dat houdt  in:   

  • Kassa afsluiten ( zie de aanwijzingen op de sheets)                                                                 
  • Bar schoonmaken
  • Deuren en buitenpoort sluiten
  • Lichten uit
  • Achterdeur sluiten en sleutel door de brievenbus.

Om te kunnen zien wie er bardienst draait, hebben we voortaan de maandoverzichten in de bardienstmap (onder het koffieapparaat ) gedaan. Ook zijn ze te zien op het digitale scherm naast het baanafhangsysteem.

[Terug Naar Top]

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug