Nieuwsbrief TV Engelen

1e Nieuwsbrief Oktober 2014

 

 

Hoenderhok

1e Nieuwsbrief Oktober 2014

 

TV Engelen blauw logo

Het heeft een tijdje geduurd (de laatste was namelijk in mei), maar op jullie scherm staat dan nu de nieuwsbrief van oktober. Hij staat bol van de activiteiten die we dit najaar nog gaan organiseren. Aan alle leden dan ook de oproep om met een of meer van deze activiteiten mee te doen. Het is namelijk ook leuk om een keer te ballen met anderen. 

Wintertraining weer van Start

Op 5 oktober is Simon Tennis weer gestart met de wintertraining. Training is de manier om stabiliteit in je spel te krijgen, je techniek te verbeteren en je tegenstandar tactisch uit te spelen.

Mocht je de aankondiging gemist hebben, dan kun je je nog steeds inschrijven bij Simon Tennis. Je stroomt dan in in een bestaande lesgroep of bij voldoende aanmelding wordt er een nieuwe lesgroep gecreeerd.

Kosten technisch zal er rekening gehouden met dat je later begint of er worden inhaallessen ingepland. Wat de beste keuze hier is zal van geval tot geval bekeken worden.

We zien je graag op de baan!!!

Simon Tennis

[Terug naar Top]

Clubkampioenschappen: Singles

Van 3 november t/m 9 november organiseren we weer de clubkampioenschappen enkelspel. Net als vorig jaar spelen we in twee leeftijdscategorieen: 17+ en 45+. Als je 45 jaar en ouder bent mag je dus voor beide categorieen inschrijven.  Ben je jonger dan 45 jaar, dan kun je je alleen maar inschrijven voor 17+.

De speelsterktes zijn 5 t/m 8. Ben je pas begonnen met tennissen doe dan gewoon mee in de klasse 8. Het is gezellig, je leert nieuwe mensen kennen, en je steekt er een hoop van op.

Inschrijven kan tot en met 24 Oktober via toernooi.nl of deze link. De kosten bedragen 2,50€ per onderdeel.

Door technische beperkingen is het mogelijk dat je als 40+ je in kunt schrijven voor de categorie 45+. Dit is niet de bedoeling. Doe je dit per ongeluk toch dan zullen we plaatsen in de 17+ categorie.

We hopen op veel deelnemers.

[Terug naar Top]

2-Generatie toernooi

Let op. Het 2 generatie toernooi wordt vervroegd.

In plaats van zondag 9 November wordt deze nu gehouden op

zondag 2 November (10:00-14:00).

Het toernooi staat dit jaar in het teken van Griezels. Schrijf je in (als je durft) met je vader, moeder, oma opa, zoon, dochter, nichtje of neefje en probeer de fantastische prijzen in de wacht te slepen.

Je team moet bestaan uit een kind van veertien jaar of jonger en iemand van 18 jaar of ouder ( Minimaal één van het duo moet lid zijn van de vereniging ).

Lijkt het je leuk om mee te doen aan dit “spooky” toernooi schrijf je dan in door een mail te sturen naar Ilona Muizelaar. Zet in de mail de volgende informatie: naam, leeftijd kind en gewenste speelveld [mini, ¾ of groot veld] en naam volwassene.

Kosten per koppel is 7,50€. Dit is inclusief lunch.

[Terug naar Top]

20 Jarig Lustrum Toernooi

Op zondag 23 November nodigt het bestuur jullie uit om deel te nemen aan het 20 jarig lustrum toernooi. De jubileum commissie is nog druk bezig met de aankleding van het toernooi. Maar hierover informeren jullie op een later moment.  

Het toernooi vindt plaats van 14:00 tot 18:00. We spelen vier partijen van 40 minuten. De eerste twee partijen zijn niet op sterkte. Iedereen heeft zo voldoende tijd om op te warmen voor de laatste twee partijen op sterkte.

In de tijd tussen de partijen in gaan we jullie aangenaam aan de tand voelen over jullie kennis over onze 20 jarige club. Een beetje blokken op de oude Ins&Outs kan wellicht geen kwaad.

We hopen op deelnemers  uit alle jaargangen van onze vereniging. Wil je meedoen, dan moet je je wel inschrijven voor 13 November. Inschrijving kan via de website

[Terug naar Top]

Interne Wintercompetitie

Wij winterkoninkjes zijn er maar wat druk mee, want de Interne WinterCompetitie komt er weer aan. Je speelt zo'n 5 keer op de vrijdagen in de periode van 14-11-2014 t/m 27-03-2015. Tijdens kerst en nieuwjaar maar ook tijdens carnaval wordt er niet gespeeld.

Via toernooi.nl kun je je inschijven. De kosten bedragen 5 Euro per persoon.

Ten opzichte van vorig jaar is er een belangrijke wijziging. Je moet altijd spelen op de ingedeelde speeldag. Kan je maatje niet, dan zal je dus een vervanger moeten regelen. Het is wel zo dat je bij de inschrijving verhinderingen kunt opgeven. 

Graag tot ziens in november.

[Terug naar Top]

Gezocht: TOSS-HOUSIASTELINGEN

TOSS een bekend woord voor velen, en een verzoek van met name nieuwe leden. Zij hebben behoefte aan een  avond om te kunnen  tennissen om zo makkelijk in onze vereniging te kunnen intergreren. We willen het daarom weer nieuw leven inblazen.  Maar......we hebben behoefte aan een paar mensen die dit willen gaan opzetten. Wie wil, wie durft..... Op ondersteuning vanuit het bestuur kun je rekenen. Geef je op bij Ton Matthijssen.

[Terug naar Top]

Dubbel Dooier Toernooi

Onlangs heeft het toernooi plaatsgevonden onder de bezielende leiding van Suzanne de Liefde, Renate van Stiphout, Sandra de Lizer en Floor Harmsen. Het toernooi werd mogelijk gemaakt door de sponsoren Noordhoek Autogroep(al weer voor de 8e keer)  en TennisToday.

Het was erg geslaagd mede door het prachtige weer. Helaas hebben we ook dit jaar moeten constateren dat er weinig aanmeldingen waren van onze eigen leden. We hopen volgend jaar meer  eigen leden te mogen zien spelen, maar uiteraard ook langskomen om de wedstrijden te bekijken. Tijdens de evaluatie met bestuur en toernooileiding zullen we er bij stilstaan hoe we hier een betere invulling aan kunnen geven. De toernooileiding heeft al aangegeven enthousiaste ideeën te hebben.

[Terug naar Top]

Studentenlidmaatschap

Ook in 2015 willen we studenten weer een aantrekkelijk lidmaatschap aanbieden voor  € 80.00 per jaar en eenmalig € 13.00 inschrijfgeld

[Terug naar Top]

Evaluatie Kantinesluiting Den Bosch

Woensdag 2 oktober vond een clusterbijeenkomst plaats met een twaalftal tennisverenigingen uit den Bosch en omstreken. Een van de thema's die ter sprake kwam was de sluitingstijd van de paviljoens, namelijk uiterlijk 24.00uur. De meeste verenigingen hadden al een inspectie gehad van de BOA's (bijzonder opsporingsambtenaren) en kregen een waarschuwing omdat zij daar niet aan voldeden. Een volgende waarschuwing leidt tot een geldboete en de 3e keer moet men het paviljoen sluiten omdat de vergunning wordt ingetrokken. Wel is men collectief bezig met aan de gemeente te vragen de regels nog eens te heroverwegen. De actie wordt in samenwerking met de KNLTB gedaan

[Terug naar Top]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

                                      

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug