Nieuwsbrief TV Engelen

1e Nieuwsbrief maart 2014

 

 

Hoenderhok

1e Nieuwsbrief Maart 2014

 

TV Engelen blauw logo

Inhoudsopgave

 AED Cursus

Het hebben van een AED alleen is onvoldoende om levens te redden. Je hebt leden nodig die niet bang voor de AED zijn en die kunnen reanimeren. Daarom zijn we opzoek naar leden die ieder week op de club tennissen. Als zij deelnemen aan de cursus en hun aanwezigheid is gespreid over de week dan is er altijd wel iemand aanwezig die weet wat te doen.

Dus als je het nog niet gedaan hebt, meld je aan bij Ton Matthijssen, amat60@ziggo.nl. Wij zullen dan ons beperkt aantal cursusplaatsen zodanig verdelen zodat er een goede spreiding over de week ontstaat. 

[Terug Naar Top]

30 Maart - Open Tennis Dag - Senioren Invitatie Toernooi

Op zondag 30 maart houden we van 13:00-17:00 een invitatie-dubbel-toernooitje voor senioren.

Je speelt 3 partijtjes van 40 minuten. Je geeft je individueel op via de website en wij stellen de teams samen.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Iedereen uit Engelen en omgeving die kan tennissen is welkom. We roepen leden dan ook op om vrienden en familie uit de buurt aan te sporen mee te doen.

[Terug Naar Top]

TV Engelen heeft een nieuwe sponsor: Tennis Today. 

Tennis Today is de grootste tennisspeciaalzaak van Brabant en bevindt zich aan de Sint Teunislaan 68 in Den Bosch (aan de voorzijde van winkelcentrum De Rompert). Op 1 maart 2013 werd de winkel van initiatiefnemer Yvo Dubbeld geopend door tennisveteraan Jacco Eltingh, waarna de zaak een flinke groei heeft doorgemaakt. Door de grote vraag naar de producten wordt binnenkort ook de benedenverdieping van het pand bij de winkel betrokken, waardoor de winkel twee keer zo groot wordt. Niet alleen het tennisassortiment wordt uitgebreid, maar door de aanhoudende vraag van de klanten zullen ook hockeyproducten worden aangeboden. 

Bij Tennis Today staat een warme sfeer en een persoonlijke benadering van de medewerkers centraal. Zij nemen uitgebreid de tijd voor iedere klant, inclusief kop koffie bij binnenkomst en het rustig laten uitproberen of aanpassen van de producten. Het team bestaat uit medewerkers die op hoog niveau tennissen, waardoor zij erg deskundig zijn.

Tennis Today biedt alle toptennismerken en de laatste uitvoeringen van tennisartikelen en accessoires in haar winkel. Leden van TV Engelen krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart 15% korting op het hele assortiment, op teamkleding biedt Tennis Today maar liefst 20% korting.

[Terug Naar Top]

Tennisvereniging Engelen 20 jaar

Er is al een paar keer berichtgeving gedaan over het feit dat we dit jaar 20 jaar bestaan. Om dit te illustreren hangt er inmiddels een prachtig spandoek rechts van de entree van ons park. We zijn nog steeds op zoek naar leden die dit jubileum mee cachet willen geven. Heb je zin om mee te doen? Mail dan naar Ton Matthijssen: amat60@ziggo.nl

[Terug Naar Top]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

                                      

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug