Nieuwsbrief TV Engelen

2e Nieuwsbrief februari 2014

 

 

Hoenderhok

2e Nieuwsbrief Februari 2014

 

TV Engelen blauw logo

Inhoudsopgave

 

Rianne Peeters

Ons bereikte het afschuwelijke bericht dat Rianne tijdens haar wintersportvakantie in Oostenrijk door een val bij het skien dodelijk is verongelukt. Dit gebeurde op dinsdag  4 februari jl. Rianne is al een paar jaar trouw lid van de tennisvereniging. Zij is slechts 42 jaar geworden en laat 3 kinderen achter. Wij wensen de familie en nabestaanden heel veel sterkte toe de komende tijd.

[Terug Naar Top]

 Cursus

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deelname aan de nieuwe EAD cursus. Het is belangrijk dat we veel leden hebben in alle leeftijdscategorien die kunnen helpen om bij een hartstilstand het hart weer op gang te brengen met behulp van een defibrilator. Dus geef je snel op bij Ton Matthijssen, amat60@ziggo.nl

[Terug Naar Top]

30 Maart - Open Tennis Dag

Op zondag 30 maart stellen we ons tennispark open voor de Open Tennis Dag. In de ochtend richten we ons voornamelijk op de jeugd. Samen met Simon Tennis School hebben we een programma opgesteld om kinderen spelenderwijs met tennis kennis te laten maken. Verder zullen de jeugdleden 's-ochtens laten zien wat ze kunnen via een toernooitje.

's-Middags staat in het teken van de senioren. Simon Tennis wil dan nieuw type trainingen op ons los laten zoals bijvoorbeeld CardioTennis. Verder  zullen ze geinteresseerde de eerste kneepjes van het tennis bij brengen. We houden ook een senioren toernooi. Hieraan mogen leden maar ook hun introducees en bezoekers van de open dag meedoen.

We willen dan ook al onze leden oproepen om mee te helpen met het werven van nieuwe leden. Neem geinteresseerde buren of kennissen mee naar de open dag. Wij garanderen in ieder geval een leuk dagje uit.

[Terug Naar Top]

Massage

Tijdens de intene wintercompetitie is het mogelijk om je zelf te laten masseren. Op vrijdag 14 maart zal Corinne Luyks weer een massageavond verzorgen voor de deelnemers aan de Interne Wintercompetitie. Zij  versoepelt je schouders, nek en armen gedurende een kwartier voor of na je wedstrijd.               

Opgave is wel noodzakelijk in verband met de planning. Geef je uiterlijk op vóór donderdag 13 februari  bij Ton  Matthijssen, amat60@ziggo.nl  

[Terug Naar Top]

Finale avond Interne Wintercompetitie  

Er zijn nog een paar speelrondes  te gaan om op vrijdag 21 maart de Interne Wintercompetitie af te sluiten met een aantal finale wedstrijden en de bijna traditionele grootse loterij. Iedere deelnemer aan dit 6e evenement is van harte welkom !!!

[Terug Naar Top]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

                                      

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug