Nieuwsbrief TV Engelen

1e Nieuwsbrief Augustus 2013

 

Hoenderhok

1e Nieuwsbrief Augustus 2013

TV Engelen blauw logo

Inhoudsopgave

Nieuwe Communicatie aan leden TV Engelen

Beste leden,

Vorig jaar al heeft de redactiecommissie zich gebogen over wat en hoe het beste is te communiceren met jullie als leden. Naar is gebleken werd het reeds 16 jaar bestaande clubblad Ins&Outs steeds minder gelezen. De afname van Ins&Outs in boekjesvorm (op te halen in het Hoenderhok) bleek zeer laag te zijn; mogelijk werd Ins&Outs wel wat meer gelezen op de site. Toch heeft de redactiecommissie aan het bestuur voorgesteld om de frequentie van uitgave van Ins&Outs drastisch te verlagen en mogelijk slechts 1 exemplaar per jaar uit te geven, met daarin een terugblik van het afgelopen jaar en een vooruitblik op het volgend jaar. Zo zal er aan het einde van dit jaar nog slechts 1 exemplaar verschijnen.

Tegelijkertijd willen we de actualiteit van het nieuws in stand houden en vaker een nieuwsbrief uitbrengen, mogelijk iedere maand maar zeker wanneer er (echt) nieuws is. Daarnaast zullen we meer gebruik gaan maken van de Tweeterp, de site wordt steeds geactualiseerd (door Robert Huis in 't Veld) en wanneer nodig (denk aan een reminder voor deelname aan een sportactiviteit bijvoorbeeld) je persoonlijk een mail sturen. De 2 communicatiemiddelen bij uitstek zijn dus de site en de nieuwsbrief.

Daarmee is een einde gekomen aan Ins&Outs zoals jullie die gekend hebben en welke in haar hoogtijdagen  6 x per jaar verscheen. Wij danken allen die in het verleden een bijdrage hebben geleverd aan ons clubblad heel hartelijk. De redactiecommissie zal om deze reden worden opgeheven en zeker Cristel en Coen danken wij voor hun jarenlange inzet, zonder eerdere redacteuren tekort te willen doen.

Robert Huis in 't Veld en Ton Matthijssen blijven voor communicatieve zaken beschikbaar.

mvgr,

Ton Matthijssen, Voorzitter

[Terug Naar Top]

Park Weer Spik & Span

Ter voorbereiding op het Dubbel Dooier Toernooi zijn de leden van de accommodatiecommissie zich al weken uit de naad aan het werken om ons tennispark die uitstraling te geven die het verdient. Het paviljoen is aan de buitenkant opnieuw beplaat en in de verf gezet, en is nu nagenoeg klaar. Daarnaast zijn de heggen en struiken weer op teruggetrimd en het gras op 3 milimeter gekort. Het ziet er allemaal weer perfect uit !!!

Wij zijn de harde werkers:

  • Kees Humblé, André Renkens, Frits van de Water, Roel Brilstra, Herman Voss en Dirk Gerritse

zeer erkentelijk voor hun inzet en bedanken jullie zeer.

mvgr,

Het bestuur

[Terug Naar Top]

DubbelDooierToernooi: We Missen je!!

Over minder dan 4 weken is het zover, dan spelen we het Noordhoek Autogroep Dubbeldooiertoernooi! Dit is het open toernooi van onze vereniging, waar ook leden van andere verenigingen aan mogen meedoen. 

Het thema van dit jaar is "Op de Hollandse Toer". Traditioneel hebben we ook dit jaar weer ons eigen restaurant wat vanaf maandag 2 september elke avond geopend is en zondags zelfs vanaf 12.00uur. Daarnaast is onze bar in het Hoenderhok natuurlijk open om onze gasten te voorzien van een drankje en een hapje.

De voorbereidingen zijn in volle gang, de inschrijvingen komen binnen, het belooft weer een mooie week te worden. Maar,

We missen jou!

Wat is er nou leuker dan een paar wedstrijden te kunnen spelen tegen mensen van buiten de vereniging, of leden waar je normaal nooit tegen speelt. Of wat dacht je van met iemand spelen van buiten de vereniging?

Ben je net begonnen met tennis, geen probleem. Ook voor de beginners is het leuk om deel te nemen aan een toernooi. Je leert mensen van de eigen vereniging kennen en ziet de vereniging ook eens op een andere manier. We spelen in de categorieën 4 t/m 8, allen in de leeftijd 25+. Het toernooi vindt plaats in week 36, van 31 augustus tot en met zondag 8 september.

Wil je meedoen aan het open toernooi van onze club, schrijf je dan nu in via www.toernooi.nl. Inschrijven kan nog tot en met zondag 18-8. Jij bent er toch ook bij?!

Wil je meer informatie of vragen, stuur dan een mailtje naar dubbeldooier@home.nl en we helpen je aan antwoorden. 

mvgr,

DD Cie: Suzanne de Liefde, Sandra de Lizer-Hessing en Renate van Stiphout

[Terug Naar Top]

Bar&Keukendiensten: Dubbeldooier Toernooi

Ook dit jaar hebben we weer het fantastische Open Toernooi met als hoofdsponsor Noordhoek Autogroep en wel van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september. Een sportief evenement waarbij tennissers uit de (verre) omgeving hun krachten meten met de leden van onze vereniging. Altijd een groot spektakel met veel tennisplezier en gezelligheid.

Traditioneel hebben we ook dit jaar weer ons eigen restaurant wat vanaf maandag 2 september elke avond geopend is en zondags zelfs vanaf 12.00uur. Daarnaast is onze bar in het Hoenderhok natuurlijk open om onze gasten te voorzien van een drankje en een hapje.

We zijn volop bezig met de voorbereidingen en de organisatie van het dubbeldooier toernooi.

Maar....

We hebben jou keihard nodig voor de barbezetting als bardienst of als keukendienst !!!

Natuurlijk sta je nooit alleen; er staan nog verschillende bardiensten en keukendiensten open dus geef je zo snel mogelijk op door je in te schrijven via de site van onze tennisvereniging.

Laat ons niet in de steek !!!

Je kunt je opgeven voor een bar of keukendienst via www.tennis-engelen.nl "bardiensten"

mvgr,

Ton Matthijssen, Voorzitter

[Terug Naar Top]

55+ Toernooi

Net als vorig jaar wordt in het kielzog van het dubbeldooiertoernooi, ons enige echte 55+ open toernooi georganiseerd. Het is een senior plus toernooi d.w.z. het toernooi heeft een recreatief karakter waarbij de gezelligheid centraal staat.

Het toernooi duurt 1 dag en wordt gehouden op 16 september 2013 van 08.30-16.30 uur. We spelen in de categorien HD, DD, en GD. Je schrijft je in met je vaste partner waarmee je alle partijen speelt. 

Er wordt viermaal 45 minuten gespeeld , verdeelt over de gehele dag.

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50, dit is inclusief de lunch en koffie met gebak.

Inschrijving kan via Nico Putman, door te klikken op deze link. De inschrijving sluit op 8 september.

Wil je meer informatie of vragen, stuur dan een mailtje (click op deze link) en we helpen je aan antwoorden. 

Ons toernooi wordt ondersteund door de PLUS ENGELBERT supermarkt in Engelen. Deze supermarkt ondersteunt ons al enige jaren op voortreffelijke wijze.

mvgr,

55+ Cie: Nico Putman en Kees van Duin.

[Terug Naar Top]

KNLTB Najaarscompetitie

Eind augustus gaat de KNLTB najaarscompetitie weer van start. De indeling en de te spelen data zijn bekend. Ze zijn te vinden op de KNLTB website en die van TV Engelen. Op woensdag 21 augustus wordt de captainsavond gehouden. We zullen daar kort ingaan op

  • Het competitiereglement.
  • Het spelen door vrijdagteams bij de schutskamp
  • Hoe het e.e.a. geregeld is tijdens het dubbeldooier toernooi.
  • En, we delen de ballen en papieren uit.

Het is belangrijk dat alle deelnemers 2013 KNLTB pasjes hebben met hun foto erop. Het je dit nog niet en doe je mee, neem dan DIRECT contact op met Sebastiaan Steenbekkers. Je hebt een pasje met (herkenbare) foto nodig om te mogen spelen!

mvgr,

Jan Lansdaal, VCL.

[Terug Naar Top]

Bardiensten

In de vorige nieuwsbrief berichtten we al dat het bestuur zich nog zou beraden over hoe de bardiensten tijdens de KNLTB competitie op vrijdagavond geregeld gaan worden. De uitkomst hiervan is dat we op vrijdagavond waarop er KNLTB competitie is:

  • Bardienst gaan draaien van 19:00-01:30.
  • Deze bardienst telt voor 1.5 bardienst.

Daarnaast zal, zoals eerder gemeld is, om 01:30 het paviljoen dicht gaan. Er is geen overname mogelijk door anderen.

Verder heeft de BardienstCie geconstateerd dat enkele leden op jaarbasis erg veel bardiensten draaien. Hierdoor zijn andere leden niet in staat om hun verplichte bardienst in te vullen. Wanneer iemand te kennen geeft aan de BardienstCie wel aan zijn verplichte bardiensten te willen voldoen, zullen de ingeplande bardiensten van voornoemde bardienstdraaiers hiervoor worden gebruikt. Wel blijft het de verantwoordelijkheid van ieder lid zelf, die bardienst wenst te draaien, dit op tijd !!! in te vullen op de site. In de nieuwsbrief zal ieder kwartaal een reminder verschijnen.

[Terug Naar Top]

Oktober 2013: Clubkampioenschappen Singles

Zoals jullie weten, beste leden van onze tennisvereniging, houden we in oktober de clubkampioenschappen Singles voor senioren in twee leeftijdscategorieen (17+ en 45+). Deze zullen plaatsvinden  van 19 oktober tot en met 27 oktober aanstaande . Hartstikke fijn als veel leden ook dit jaar weer meedoen. Zet de data alvast in je agenda !!

Er volgt natuurlijk nog voldoende informatie via een volgende nieuwsbrief en op de site.

mvgr,

CLK Singles Cie  2013: Hilde Rooijakkers, Christian Beekmans en Sebastiaan Steenbekkers

[Terug Naar Top]

November 2013-Maart 2014: Interne Wintercompetitie

Op 8 november zal de 6e editie van deze activiteit weer zijn aanvang vinden. Ieder jaar doen zo rond de 100 leden mee aan dit groots spektakel. Natuurlijk rekenen we ook op jouw deelname.

Je krijgt ruimschoots op tijd te horen via de site en een volgende nieuwsbrief wanneer en hoe je je kunt opgeven.

mvgr,

De Interne Winter Cie: Sebastiaan Steenbekkers en Ton Matthijssen

[Terug Naar Top]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

                                      

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug