Nieuwsbrief TV Engelen

1e Nieuwsbrief Juli 2013

 

Hoenderhok

1e Nieuwsbrief Juli 2013

TV Engelen blauw logo

Inhoudsopgave

Kampioensteam KNLTB Voorjaarscompetitie

Dit voorjaar konden we het dames team van Karin de Louw huldigen. Ze zijn ongeslagen kampioen geworden in de dames dubbel 35+ 2de klasse. Het team is op zoek naar een sponsor nu ze al de twee keer op rij kampioen geworden zijn. Een aanbod om over te stappen naar TV Liempt hebben ze afgeslagen. Op de finaledag van het CLK is het team (Karin de Louw, Desiree Verhoeven, Marjan Dols, Karen Verhoeven, Simone van der Heijden, Dyonne Kant, Annemeik van der Velde, en Ivonne de Boer) gehuldigd.

Van harte gefeliciteerd!!!

[Terug naar Top]

Clubkampioenschappen 2013

In juni waren er weer de clubkampioenschappen van 2013.Voor de jeugd waren dit zowel de enkels als de dubbels. Voor de senioren alleen de dubbels. Clubkampioen bij de jeugd (jongens enkel t/m 17 jaar) is Marijn van Rijswijk geworden. Wouter Lansdaal kreeg de sportiviteitsprijs. Bij de senioren waren dit Jan Westerhof & Fred van Zalinge die de heren dubbel 5-6 wonnen. 

Een foto impressie van het beide toernooien kunnen jullie op de website vinden. Hiernaast zien jullie de foto's van de kampioenen.

Van harte gefeliciteerd!!!

[Terug naar Top]

Normvervaging: Een zorg van het bestuur

Onlangs heeft het bestuur in haar vergadering (weer) aandacht moeten besteden aan de incidenten, die zich de laatste tijd in toenemende mate hebben voorgedaan.

Zij spreekt haar zorg uit over het gedrag van enkele spelers waarbij fatsoensnormen en waarden fors worden overschreden.

Bij de afsluiting van de clubkampioenschappen werd terecht opgemerkt dat sommige senioren een voorbeeld konden nemen aan de jeugd. Zelfs daar werd op dat moment laatdunkend door sommigen op gereageerd. Waar zijn we mee bezig; waar gaan we naar toe?

Het bestuur is stellig van mening dat dit soort gedrag op de baan maar ook daarbuiten niet getolereerd kan worden en heeft dat ook besloten enkele van haar leden disciplinair te moeten straffen.

Zij zullen van het bestuur via een persoonlijke brief een gele kaart ontvangen.

Deze kaart houdt in dat zij bij een eerstvolgende waarschuwing vanwege fysiek en/of verbaal geweld een rode kaart zullen ontvangen.

Een rode kaart houdt in dat de speler gedurende 1 jaar na uitgifte wordt uitgesloten van deelname aan alle activiteiten die Tennisvereniging Engelen organiseert of waar zij aan deelneemt. Men moet dan denken aan bv. de Interne Wintercompetitie, het Dubbeldooiertoernooi, de Clubkampioenschappen maar zeker ook deelname aan de KNLTB Competities.

Het bestuur neemt haar verantwoordelijk en kan en mag dit soort gedrag niet tolereren. 

[Terug naar Top]

Aanscherping Openingstijden Hoenderhok

In de bestuursvergadering van 24 juni jl. is besloten de openingstijden van het Hoenderhok per 15 augustus aanstaande aan te scherpen.

  1. De bardienst in de avond loopt van 19.00 uur tot 23.30 uur
  2. De bardienst wordt door de vrijwilligers die die avond dienst hebben afgesloten
  3. Om 23.15uur kondigen de vrijwilligers de laatste ronde aan.
  4. Er kan dan indien gewenst nog 1 drankje per persoon besteld worden.
  5. Direct na deze bestelling wordt de muziek om 23.15uur uitgezet
  6. De bardienst maakt de kassa op direct na de laatste bestelling
  7. De vrijwilligers verzoeken iedereen de bar te verlaten en sluit de deuren af om 23.30 uur
  8. De bardienst wordt na 23.30uur door niemand overgenomen, ook niet door het bestuur of een PAC lid

Uitzonderingen op deze regels zijn:

  1. De externe competities op vrijdagavond: Er zullen een vroege (19.00uur - 23.30uur) en een late (21.00uur - uiterlijk 1.30uur) bardienst gepland worden. Voorwaarde hiervoor is dat vrijwilligers daartoe bereid zijn. Het bestuur  zal zich nog beraden op een vergoedingsvorm.
  2. De clubkampioenschappen en het Dubbel Dooier toernooi. Hiervoor geldt dat na de laatste wedstrijd de bar nog een half uur open zal zijn. De reguliere bardienst (19.00uur - 23.30uur) wordt verzocht daarvoor, indien nodig, wat langer te blijven

Het bestuur vindt deze aanscherping nodig en vertrouwt op de medewerking van al haar leden.

[Terug naar Top]

Kampioensteam KNLTB Voorjaarscompetitie

 

CLK Kampioenen Jeugd

 

CLK Kampioenen Senioren

 

         

 

                                      

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug