Nieuwsbrief TV Engelen

2de Nieuwsbrief Mei 2013

 

Hoenderhok

2de Nieuwsbrief Mei 2013

TV Engelen blauw logo

Inhoudsopgave

Nieuw Alarmsysteem

Normen en Waarden

Digitaal afhangen

 

Nieuw Alarmsysteem

De alarmkast in het paviljoen is vernieuwd. De werkwijze van het alarm eraf halen en er op zetten is niet veranderd, gewoon met de sleutel.

Wat is er wel veranderd :

  • De bovenste kast:  Bij het verlaten van het pand moet bij de A het rode lampje branden ==> alarm op het pand zetten. Logisch is natuurlijk dat bij het alarm er afhalen het rode lampje uit gaat ............. toch
  • Telkens als de achterdeur open gaat hoor je binnen in het paviljoen een zoemer (  als het alarm eraf is). Nu kan niemand ongehoord via de achterzijde binnen komen!!
  • De schakelaar die gebruikt wordt om de toegangspoort open en dicht te zetten is onder het alarm geplaatst en is verwijderd uit de kast. Is makkelijker bij het verlaten van het pand !!!

[Terug naar Top]

Normen en waarden

Beste allemaal,

Een dringend verzoek van de accomodatiecie om alle rommel op en rond de baan op te ruimen. Recentelijk hebben we net op tijd gebroken glas gevonden bij baan 5. Voor hetzelfde geld hadden we dit niet gezien waardoor de baan kapot getrokken zou zijn geworden tijdens het vegen Daarom het verzoek:

Ruim al je rommel op en rond de baan op!!!!

Alvast bedankt,

de AccCie

[Terug naar Top]

Digitaal Afhangen

Door het vervangen van het alarmsysteem is ook het een en ander gewijzigd t.a.v. ons internet. We hopen dat nu de verbinding stabiel genoeg is. Dus we gaan digitaal afhangen weer proberen. 

[Terug naar Top]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

                                      

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug