Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief Mei 2013

 

Hoenderhok

Nieuwsbrief Januari 2013

TV Engelen blauw logo

Inhoudsopgave

Clubkampioenschappen Senioren

Clubkampioenschappen Junioren

Algemene LedenVergadering

Dubbeldooier 2013

Bardiensten

Digitaal afhangen

Clubkampioenschappen Senioren: De DOUBLES

Van 8 t/m 16 juni worden de dubbelclubkampioenschappen gespeeld. Je kunt je hiervoor inschrijven op toernooi.nl .
In tegenstelling tot wat er op de poster staat sluit de inschrijving op 22 mei. We hopen dit jaar op veel inschrijvingen , een sportief en gezellig toernooi. Wij hebben er in ieder geval zin in!

de CLK2013Cie

[Terug naar Top]

Clubkampioenschappen Junioren

Van zaterdag 8 juni t/m zondag 16 juni organiseren we weer de interne jeugdclubkampioenschappen. Inschrijven kan via toernooi.nl. De wedstrijden voor de jeugdspelers die op een mini of ¾ veld spelen (t/m 8 of 9 jaar), worden gespeeld op woensdagmiddag 12 juni vanaf 14:00 uur. Zij kunnen dan ook geen verhinderingen opgeven voor deze dag.

De overige wedstrijden worden gespeeld na schooltijd tot uiterlijk 19:00 uur.

De inschrijving sluit woensdag 29 mei 2013.

Voor vragen: Nicole Gubbels, n.c.g.gubbels@uvt.nl.

De JC

[Terug naar Top]

KNLTB Wintercompetitie

De inschrijving voor de  KNLTB najaarscompetitie is geopend. Om mee te kunnen doen moet je je opgegeven voor 20 Mei 2013. Inschrijven kan via de website op individuele basis of als team.

De TC

[Terug naar Top]

Algemene LedenVergadering

Op woensdag 24 april is de algemene ledenvergadering gehouden. De notulen hiervan zullen later verschijnen. Herkozen zijn Jacq van Sebille en Miranda Kruis. Toegetreden tot het bestuur zijn Denis Verstraeten en Sebastiaan Steenbekkers. Niet herkiesbaar en dus niet langer deel uitmakend van het bestuur is Robert Huis in 't Veld.

Het Bestuur

[Terug naar Top]

Dubbeldooier 2013

De eerste volle week in september organiseren wij al weer het 7e Seat Auto Noordhoek DubbelDooier toernooi in de categorieën 4 tot en met 8. De presentjes, de aankleding etc zullen ook dit jaar weer volgens een thema verzorgd worden. Het clubhuis zal aangekleed worden en op het park zal de sponsor haar reclame uitingen doen en een paar mooie bolides uitstallen.

OPROEP

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van de wedstrijdcommissie? Meld je dan aan via dubbeldooier@home.nl

Renate, Suzanne & Sandra

PS: Veel bar- en keukendiensten zijn nog niet ingevuld deze week, dus wil je een bardienst waarin je wat te doen hebt, dan nodigen we je uit om deze in te schrijven.

[Terug naar Top]

Bardiensten

Er staan nog steeds bardiensten open voor 2013. Dus heb je tijd en wil je een helpende hand toesteken geven je dan op via de website.

[Terug naar Top]

Digitaal Afhangen

We ondervinden op dit moment veel hinder van een instabiele internetverbinding. Zonder die verbinding werkt het digitaal afhangen niet. We proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Tot die tijd zullen we het bord buiten gebruiken.

[Terug naar Top]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

                                      

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug