Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief Januari 2013

 

Hoenderhok

Nieuwsbrief Januari 2013

TV Engelen blauw logo

Inhoudsopgave

Omgaan met elkaar

Met enige regelmaat steekt het probleem van sluiting van het paviljoen de kop op. Daarom toch maar weer dit onderwerp duidelijk maken.

Als sportvereniging hebben we wettelijk te maken met de regel dat een half uur na einde speeltijd het paviljoen gesloten moet zijn. Voor onze banen hebben we  ivm de “lichtvervuiling” (zoals men dit noemt ) goedkeuring om tot 23:00 uur met licht te spelen. Dit houdt in dat het paviljoen om 23:30 uur gesloten moet zijn. Nu hebben we het geluk dat er geen horeca in de directe omgeving hebben anders zouden we daarmee geconfronteerd worden.

Om te zorgen dat ieder zijn drankje en hapje kan bestellen wordt bardienst gedraaid door de leden. Die start om 19:00 en eindigt om 23:30 uur. Een mooie tijd voor iedereen want er moet ’s morgens weer gewerkt worden.

Nu komt het wel eens voor dat het erg gezellig is en dat het iets later kan worden. Dat kan echter geen regelmaat worden.

Om op die situatie in te spelen hebben we het volgende in het reglement opgenomen:

 ddd

" ... Het gebeurt regelmatig dat de bardienst om 23:30 uur klaar is en wil gaan sluiten en dat er nog mensen in het paviljoen zitten. Dan KAN de bardienst alleen overgenomen worden door iemand van het PAC of een bestuurslid.

LET WEL: DIT IS GEEN VERPLICHTING !!!

Is dit niet het geval dan moet het paviljoen gesloten worden door de bardienst op de tijd die ZIJ bepalen.

Op vrijdag, zaterdag en zondag als er competitie gespeeld wordt zal de bardienst door het thuisspelende competitieteam(s) overgenomen moeten worden als de bardienst zijn taak heeft beëindigd.
Voordat de bardienst wordt overgedragen aan iemand van het PAC of bestuur of aan de thuisspelende teams zorgt de bardienst er voor dat:

  • de bar opgeruimd is
  • de kas is opgemaakt en is afgestort
  • de keuken en het paviljoen aan kant is ..."
ddd

Dit is gedaan om in te kunnen spelen op genoemde situatie. Het is echter beslist niet de bedoeling dat dit iedere week voorkomt.

Als er dan ’s avonds  uur “de laatste ronde” wordt aangekondigd moet men daar geen probleem van maken als dat ook echt “de laatste ronde” is. En, zonder de barmensen onder druk te zetten, of een hoop kabaal te maken, naar huis gaan. Laten we het wel gezellig houden voor het barpersoneel en voor de gasten in het paviljoen. Dat wordt ook wel “respect hebben voor elkaar” genoemd. Dan blijft het gezellig.

[Terug naar Top]

 

Bespeelbaarheid van de banen

Nu de winter zich toch aangekondigd heeft krijgen we te maken met het onbespeelbaar zijn van de banen.

Van de site :

ddd " Onze banen zijn niet onder alle omstandigheden bespeelbaar. Wij zijn in het bezit van banen gemaakt van zandkunststof op ongebonden onderbouw (lavafundering).  Hiervoor geldt dat ze niet bespeelbaar zijn bij opdooi, ijzel of sneeuw; Het spelen op de banen kan dan beschadigingen (oneffenheden) in de toplaag en de fundering veroorzaken. Als de vorst uit de grond is zijn de banen weer bruikbaar. Dat is een of enkele dagen na de vorst (afhankelijk van de weersomstandigheden)" ddd

Om dit aan je te laten weten hebben we 2 informatiekanalen:

  1. de site van TV Engelen www.tennis-engelen.nl             
  2. het antwoordapparaat van het nummer van het Hoenderhok ( 073 - 6314028)

Frits van de Water, lid van de accommodatiecommissie beoordeelt of en wanneer er gespeeld kan worden.
DE SITE IS HIERBIJ LEIDEND (en niet de telefoon) omdat deze sneller aan te passen is.

[Terug naar Top]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

                                      

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug