Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief December 2012

 

Hoenderhok

Nieuwsbrief Augustus 2012

TV Engelen blauw logo

Inhoudsopgave

Kerstballentoernooi

Op vrijdagavond 21 december houden we weer een kerstballentoernooi. De opzet zal zijn die van de DavisCup competitie. Dwz je schrijft je individueel in en wordt dan in een team ingedeeld met een captain. De teams komen tegen elkaar uit, waarbij de captains de opstelling bepalen. Voor meer informatie en inschrijving klik even op deze link.

[Terug naar Top]

Nieuwjaarsreceptie met Twee Toernooien

Noteer het in jullie agenda. Op zondag 13 januari wordt de nieuwjaarsreceptie gehouden. In tegenstelling tot vorige jaren wordt dit keer verwacht dat je in je tennisoutfit komt, want vooraf spelen we een heus toernooi. Het toernooi zal van 12:00-16:00 duren. Ook voor de jeugd is er een Oliebollentoernooi georganiseerd in de sporthal. Rond 16:00 komt iedereen naar het hoenderhok toe voor de nieuwjaarsreceptie.

Aankondigingen van de twee toernooien volgen nog.

[Terug naar Top]

Nieuwe Clubshirts

Het oude clubshirt is niet langer leverbaar, en er waren competitieteams die graag een clubshirt wilden hebben. Daarom hebben we een nieuw clubshirt geselecteerd van Reece met het TV Engelen logo erop. Voor meer informatie over het shirt en hoe deze te bestellen is, klik op de volgende link.

Contributie

Het is nooit leuk maar gewoon noodzakelijk. Wil je kunnen tennissen op een goed onderhouden tennispark met een gezellig paviljoen moet je als vereniging daaraan aandacht besteden. Daarvoor moeten dan wel de middelen en mogelijkheden zijn. De mogelijkheden zijn er: we hebben vrijwilligers die veel, heel veel voor de tennisvereniging doen om het iedereen naar de zin te maken. De middelen zijn er ook, maar die moeten wel op peil gehouden worden.

Daarom ook dit jaar, conform het gestelde in het huishoudelijk regelement, een kleine verhoging van de contributie.

  • Voor de senioren gaat het van    € 144,50 naar € 148,00
  • Voor de junioren van                     €   90,00 naar €   92,00
  • En de minioren van                        €   25,00 naar €   27,50
Dat de minioren iets meer stijgen komt doordat de contributie voor hen al jaren op dezelfde € 25,00 hebben gestaan ( een kleine inhaalslag)

[Terug naar Top]

Bardiensten

Het (tennis)jaar zit er weer bijna op! Het nieuwe (tennis)jaar staat voor de deur! We willen iedereen die mee heeft gewerkt aan het bardiensten van dit jaar bedanken voor hun inzet! We kijken terug op een geslaagd jaar waarin weinig gaten in het bardienstschema zijn gevallen.

Nu is het weer tijd voor het inplannen van de bardiensten van 2013! U kunt dit vanaf NU doen (maximaal 9 stuks) via www.tennis-engelen.nl met uw inlognaam en wachtwoord (ook via deze site te verkrijgen). Het is de bedoeling dat u via de site de bardiensten vastlegt en niet via het beantwoorden van deze mail. Waarvoor dank alvast!

Vergeet u ook niet de bardiensten van 2012 te controleren? Na 31 december 2012 maken wij geen wijzigingen meer in het overzicht van 2012 en is dit leidend voor de afrekening over 2012!  Vanaf 1 januari zijn de bardiensten over het jaar 2012 ook niet meer zichtbaar. Alvast bedankt voor jullie inzet en we rekenen ook dit jaar weer op een volle bezetting!?

[Terug naar Top]

Voorjaarscompetitie

Dit jaar hebben 17 teams zich ingeschreven voor de voorjaarscompetie. Voor de vrijdagavond hebben zich 9 teams aangemeld. Normaal kunnen we maar 6 teams plaatsen. Gelukkig heeft TV de Schutskamp banen ter beschikking gesteld waardoor alle 9 teams mee kunnen doen. We zijn TV de Schutskamp daar dan ook dankbaar voor.

[Terug naar Top]

Frituurvet

Fritesvet levert geld op voor de tennisvereniging. Als het goed is heeft u ook de mooie nieuwsbrief Najaar 2012 van de gemeente ontvangen. Ja die, die met dat verhaal over fritesvet. Door het inzamelen kunnen sportverenigingen hun kas spekken. Hoe gaat het in zijn werk. Na gebruik van het fritesvet doet u het terug in de verpakking en deponeert dit in de mooie gele kliko. Deze staat aan de achterkant van het paviljoen.

Dat is alles wat u hoeft te doen. Zodra de kliko vol is komt de gemeente de inhoud ophalen en betaald € 0,35 per kilo.Kunnen we toch weer leuke dingen van doen. Breng zoveel mogelijk mee en activeer de buurt om dit ook te doen.Hoe meer kilo’s hoe meer premie!!!!!!!!!!!!!!!

[Terug naar Top]

Positoos

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de Ins&Outs wordt er een nieuw spaarsysteem in Den Bosch geintroduceerd, genaamd POSITOOS. De aangesloten winkeliers geven jullie korting op jullie aankoop. Deze korting wordt gestort op jullie POSITOOS pas, en het gespaarde geld kan zo weer gebruikt worden bij alle aangesloten winkels in den Bosch. Zonder pas krijg je deze korting niet!!!!

Naast de korting die jullie krijgen, geeft de winkelier ook een klein bedrag aan een goed doel of een vereniging. Welk doel of vereniging dat is wordt bepaald door de pashouder. Als tennisvereniging willen we julllie voor een jaar een positoos kaart aanbieden waarmee jullie dan voor jezelf als voor onze kunt vereniging sparen.

HELP MEE EN SPAAR VOOR JE ZELF EN ONZE VERENIGING!!!!!!!!!!

Voor meer informatie en inschrijving kijk hier.       

[Terug naar Top]

 

 

 

 

 

      

 

   

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« Terug