Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief Augustus 2012

#KNLTB wintercompetitie

Hoenderhok

Nieuwsbrief Augustus 2012

TV Engelen blauw logo

Inhoud

Postioos

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de Ins&Outs wordt er een nieuw spaarsysteem in Den Bosch geintroduceerd, genaamd POSITOOS.

Via POSITOOS kunnen jullie sparen voor aankopen in de aangesloten winkels. Daarnaast gaat er altijd een vast deel van het gespaarde bedrag naar goed doel of een zelf te bepalen vereniging. Als tennisvereniging willen julllie voor een jaar een positoos kaart aanbieden waarmee jullie dan voor jezelf als voor onze vereniging sparen.

Voor meer informatie en inschrijving kijk hier.        [Terug naar Top]

Ben Nie Weg Nie Toernooi

Op 5 augustus organiseren we het "BEN NIE WEG NIE Toernooi". Dit is een dubbeltoernooitje op sterkte. Voor meer informatie en inschrijving kijk hier.

Als je weet dat je meedoet schrijf je dan zo snel mogelijk in. Dit helpt enorm in de voorbereiding!!!    [Terug naar Top]

KNTLB Najaarscompetitie

De KNLTB najaarscompetitie staat op stapel. In de laatste week van augustus worden alweer de eerste wedstrijden gespeeld. Het volledige programma en de teams vinden jullie op onse site. De eerste week valt samen met het dubbeldooier toerooi, maar in tegenstelling tot vorig jaar valt de schade mee. We denken nu alleen de wedstrijden op 7 september te moeten verplaatsen. We proberen deze wedstrijden naar de schutskamp te verplaatsen. Alles wordt centraal geregeld. Dus de teams hoeven zelf niets te verplaatsen.   [Terug naar Top]

KNLTB Wintercompetitie

Hoewel najaarscompetitie nog moet beginnen gaat de inschrijving voor de wintercompetitie alweer van start. De inschrijving gaat op individuele basis. Als je al een team hebt, vermeldt dan de naam van de aanvoerder van het team bij de opmerkingen. Voor de vrijdagavondcompetitie kunnen er maar een beperkt aantal teams ingeschreven worden. Bij teveel aanmeldingen gaan we loten. Kijk onder “KNLTB Competitie” voor meer informatie. De inschrijving sluit zaterdag 18 augustus 2012.

[Terug naar Top]

LADIES NIGHT 2012

Het is iets meer dan een jaar geleden, 1 juli 2011, dat de eerste ladies night is gehouden.
Het was een zeer geslaagde avond. Zie hier een reactie van Noortje Engels:

 

"Dat was de eerste, en naar alle waarschijnlijkheid ook de laatste keer dat ik geld ga verdienen met een potje tennis.  Ik mag mij, samen met Femke Kurvers, trotse winnares van de Ladies Night noemen. Onder het genot van een hoop damesgebabbel en Sangria (oeps!! Ik moet nog rijden) hebben we een heerlijke tennisavond gehad. Om 11 uur ging het licht uit en moesten we ineens van de baan. Niet getreurd, er was nog genoeg sangria en gezelligheid aanwezig. Tijdens de prijsuitreiking was het nog even spannend.Iedereen kreeg een polsbandje van de sponsor en de hoofdprijs bestond uit een houten neger en een cadeaubon van ici paris. Om te bepalen wie wat op zijn schouw mocht zetten hebben we lootjes getrokken en was het nog even spannend wie met welke prijs naar huis zou gaan. Onder daverend applaus namen wij allebei onze prijs in ontvangst en keerden wij zoetjes aan huiswaarts. Al met al een heerlijke damestennis-avond!"

 
Komt dan dit jaar dan geen ladies night?
 

                                                                                                ZEKER                 
                                                     en wel na de zomervakantie op VRIJDAG 24 AUGUSTUS                                
                                                                             Het thema is POPSTARS. 
 
Dus dames leg deze datum in jullie agenda vast en oefen je stem tijdens de zomervakantie. Zie voor meer gegevens de speciale pagina op de website.   [Terug naar Top]

Nieuwe Ins&Outs

Wat later dan gebruikelijk is in het begin van jullie vakantie de nieuwe ins&outs verschenen. Jullie vinden hem in het clubhuis en op de site. Hij staat boordevol informatie over de activiteiten van de laatste paar maanden zoals het tentenkamp voor de jeugd, de KNLTB voorjaarscompetitie en de Clubkampioenschappen. Verder laat Amat zijn licht over dit alles schijnen vanuit de Gordel van Smaragd.    [Terug naar Top]

Auto Noordhoek DubbelDooier toernooi

1 september is het weer zover en gaat het 6e Auto Noordhoek DubbelDooier toernooi van start in de categorieën 4 tot en met 8. De finales worden gespeeld op zondag 9 september. Alle categorieën kennen een 25+ leeftijdsgrens. 

Dit jaar staat het toernooi in het thema China! De presentjes, de aankleding etc zullen ook dit jaar weer volgens het thema verzorgd worden. Het clubhuis zal weer aangekleed worden door Feestcafé Lalalaa. Op het park zal de hoofdsponsor haar reclame uitingen doen en een paar mooie bolides uitstallen. 

Vanaf maandag 3 september zullen Jeanne en Esther zich, samen met andere vrijwilligers, weer inzetten voor een heerlijke maaltijd. Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag geopend van 18:00 tot 21:00; op zaterdag en zondag gaat het restaurant al om 12:00 uur open. 

De inschrijving is geopend tot zondag 19 augustus en kan alleen via www.toernooi.nl, we hopen jullie weer te zien in week 36!

PS: Veel bar- en keukendiensten zijn nog niet ingevuld deze week, dus wil je een bardienst waarin je wat te doen hebt, dan nodigen we je uit om deze in te schrijven.      [Terug naar Top]

 

      

 

   

 

« Terug