Nieuwsbrief TV Engelen

Dubbeldooier 2012

 

Hoenderhok

Speciale Nieuwsbrief Juli 2012

TV Engelen blauw logo

 

Nu ook categorie 4 tijdens het  Auto Noordhoek DubbelDooier toernooi

 

1 september is het weer zover en gaat het 6e Auto Noordhoek DubbelDooier toernooi van start in de categorieën 4 tot en met 8. De finales worden gespeeld op zondag 9 september. Alle categorieën kennen een 25+ leeftijdsgrens. 

 

Dit jaar staat het toernooi in het thema China! De presentjes, de aankleding etc zullen ook dit jaar weer volgens het thema verzorgd worden. Het clubhuis zal weer aangekleed worden door Feestcafé Lalalaa. Op het park zal de hoofdsponsor haar reclame uitingen doen en een paar mooie bolides uitstallen. 

 

Vanaf maandag 3 september zullen Jeanne en Esther zich, samen met andere vrijwilligers, weer inzetten voor een heerlijke maaltijd. Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag geopend van 18:00 tot 21:00; op zaterdag en zondag gaat het restaurant al om 12:00 uur open. 

 

De inschrijving is geopend tot zondag 19 augustus en kan alleen via www.toernooi.nl, we hopen jullie weer te zien in week 36!

 

PS: Veel bar- en keukendiensten zijn nog niet ingevuld deze week, dus wil je een bardienst waarin je wat te doen hebt, dan nodigen we je uit om deze in te schrijven.

 

 

 

 

 

« Terug