Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief TV Engelen December 2012

Nieuwsbrief banner

 

Nieuwe Ins&Outs:  De nieuwe Ins&Outs is weer verschenen. Jullie kunnen hem vinden op de website. Hij bevat onder meer belangrijke informatie voor

  • Alle knltb competitiespelers over onze deelnames aan de de kntlb competities van 2012 (alleen de voorjaarscompetitie bij te kort aan vrijwilligers).
  • Alle deelnemers aan de interne wintercomptitie (je kunt niet wegblijven bij geplande wedstrijden).

Uitbuiktoernooi: Het uitbuiktoernooi komt er aan op vrijdag 30 december. Doe je mee geef je dan zo snel mogelijk op zodat we kunnen inplannen wat we voor het toernooi in huis moeten halen. Liefst deze week nog.

Oliebollentoernooi: Voor de jeugd (7 t/m 12 jaar) is er op woensdagmiddag 28 december weer het het oliebollentoernooi. Het spektakel begint in de sporthal engelerhout en eindigt op de club. Dus doe mee en geef je op.

Bardiensten 2012: Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor bardiensten in 2012. 

Sneller dan snel: Normaal is dat het 14 dagen duurt tussen het insturen van de kopij en het verschijnen van het clubblad. Daarop schrijf je dan ook je artikel “van de voorzitter”. Deze keer werden we verrast: het boekje was binnen één dag klaar en lag het in het paviljoen. Dan nog een paar extra regenbuien erop en de paden liggen er niet en de modder is er in grote mate.

Ook komt daar nog bij dat Van Nooijen de week van Kerst en Nieuwjaar vrij zijn, dus het duurt langer dan verwacht en gehoopt. Om toch op een beetje fatsoenlijke manier op het park en de banen te komen worden komende week een paar maatregelen genomen

  1. De toegang tussen baan 3 en het paviljoen is afgesloten met linten. Er ligt een grote plas water achter.
  2. De poort achter het paviljoen staat open.
  3. Met de fiets kan je de oprijbaan naar het terras nemen en de fietsen mogen op het terras aan de voorkant geparkeerd worden ( graag zodanig dat men erdoor kan)
  4. Van het terras naar de banen worden overgangen gemaakt zodat je met droge voeten op de banen kan komen.

En nu maar hopen dat het droog wordt.

Kennismaking: De ideale manier om mensen te leren kennen bij TV Engelen is om mee te doen met toernooitjes of de 55+ TOSS, les te nemen of je aan te sluiten bij een groepje mensen dat op woensdagavond (na 20:00) vrij aan het tennissen is. Wil je meer informatie over dit laatste groepje, neem dan contact op met Willy de Vet.

SPONSORING: Het vrij eenvoudig is om sponsor te worden van TV Engelen. Voor bijvoorbeeld 175 Euro bezit je een bord en kun je je bedrijf promoten langs onze banen voor 150 Euro per jaar. Alle bedragen zijn exclusief BTW en aftrekbaar. Wil je meer weten, neem dan even contact op met Robert Huis in 't Veld of kijk op de sponsorsite.

Contact opnemen met de vereniging: Als je vragen of opmerkingen hebt over TV Engelen kun je die op website  achterlaten. Iemand van het bestuur aanschieten mag natuurlijk ook.

 

 

                   kerstplaatje

Hele Fijne Kerstdagen

Een Mooie Oudejaarsavond

 

En

Een goed en gezond 2012 

 

 

« Terug