Nieuwsbrief TV Engelen

Bereikbaarheid TV Engelen: Lees deze mail goed door!!!! (Nu met juist plaatje)d

 

Beste Allemaal,

Ijs en weder dienend wordt in week 47 en 48 ( 21 november tot 10 december) het gehele parkeerterrein afgesloten voor het asfalteren hiervan. Zowel vanaf de Fuutlaan als vanaf de Vutter is het terrein afgesloten. Overdag en ’s avonds. Parkeren wordt in die weken erg moeilijk. Kom dus te voet of met de fiets zodat overlast voor de omgeving voorkomen wordt.

Tijdens deze 2 weken is de enige toegangsmogelijkheid naar het tennispark via de ingang van het voetbalterrein op de Vutter, dan langs het paviljoen van FC Engelen, over het speelplein en dan de oude ingang. Zie de blauwe pijlen in onderstaand plaatje.

sportcomplex

 

 

Door de Gemeente en Van Nooijen is aangegeven dat, indien men toch op een of andere manier op het afgesloten terrein (De rode pijlen in bovenstaand plaatje) komt men de kans loopt dat er schade aan auto, fiets en kleding kan komen. Er wordt o.a. een soort lijmlaag aangebracht om de verbinding tussen oude onderdek en nieuw bovendek te maken.  U bent gewaarschuwd, en schade claimen bij wie dan ook kan niet. Bovendien wordt er overdag met grote machines gewerkt. (levensgevaarlijk)

Na week 48 houden we nog een paar weken overlast, maar dan hoopt men klaar te zijn met de gehele infrastructuur. En zijn we de gelukkige eigenaar van een mooi sport en jeugd complex waar we trots op mogen zijn. Én het is uniek in Nederland. 

mvgr

Het bestuur

« Terug