Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief TV Engelen november 2011

Nieuwsbrief banner

 

  • Oproep voor Vrijwilligers: We hebben vrijwilligers nodig om onze club draaiende te houden. Hiervoor hebben we op de site een lijst met vacatures gezet. Worden deze vacatures niet vervuld, dan zullen we in 2012 minder activiteiten doen (bijvoorbeeld minder gezelligheidstoernooitjes, geen KNLTB najaars en winter competitie, etc.)  Dus kijk op die lijst, selecteer, en help mee. Jullie inzet bepaalt wat we nog kunnen doen!

  • Afsluiting Parkeerplekken: Van 21 november t/m 10 december kun je de tennisvereniging niet meer bereiken met de auto. Het is dan alleen mogelijk om via de ingang van de voetbal (aan de kant van industrieterrein de Vutter) ons terrein op te komen. Probeer niet de afsluitingen van de gemeente  te ontwijken. Dit levert gevaarlijke situaties op en je loopt schade op aan je auto. Voor meer informatie kijk op de site.

  • AED cursus: Op 7 en 14 december worden er weer een AED cursus gehouden. Voor iedere avond is er plek voor maximaal zeven mensen. Je kunt je opgeven bij Theo Kusters.

  • Blessurevoorlichting: Tijdens de interne wintercompetitie, geeft Theo Kusters op 16 december (om 21:30) voorlichting over het voorkomen en behandelen van blessures. Kom luisteren want vroeg of laat hebben we er allemaal mee te maken.

  • Bardiensten 2012: Vanaf 15 november is het weer mogelijk om je in te schrijven voor bardiensten in 2012. 

  • KNLTB Voorjaarscompetitie: Het is nog steeds mogelijk je in te schrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie. De inschrijving voor junioren en senioren sluit op 1 December. Let op, er is al geen plek meer op vrijdagavond. Kijk op de site voor meer informatie en inschrijving.

  • KENNISMAKING: De ideale manier om mensen te leren kennen bij TV Engelen is om mee te doen met toernooitjes of de 55+ TOSS, les te nemen of je aan te sluiten bij een groepje mensen dat op woensdagavond (na 20:00) vrij aan het tennissen is. Wil je meer informatie over dit laatste groepje, neem dan contact op met Willy de Vet.
  • BORDSPONSORING: Het vrij eenvoudig is om bordsponsor te worden van TV Engelen. Voor 175 Euro bezit je een bord en kun je je bedrijf promoten langs onze banen voor 150 Euro per jaar. Alle bedragen zijn exclusief BTW en aftrekbaar. Wil je meer weten, neem dan even contact op met Robert Huis in 't Veld of kijk op de sponsorsite.
  • Ins&Outs: De sluitingsdatum voor nieuwe copij is 9 december. Je kunt je bijdragen mailen naar tvengelen94.redactie@gmail.com
  • Contact opnemen met de vereniging: Als je vragen of opmerkingen hebt over TV Engelen kun je die op website  achterlaten. Iemand van het bestuur aanschieten mag natuurlijk ook.

« Terug