Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief TV Engelen juli 2011

Nieuwsbrief banner

 

  • DD 2011: De inschrijving voor dubbeldooier 2011 is geopend. Jullie kunnen jullie daar nog steeds tot en met 22 augustus voor inschrijven via toernooi.nl. Er zal voor voldoende parkeerruimte worden gezorgd.

  • Bardiensten DD2011: Voor het dubbeldooier toernooi staan er nog veel bardiensten en keukendiensten open. Help mee om ze in te vullen zodat we onze deelnemers goed kunnen ontvangen. Je kunt je op de site inschrijven voor een bardienst.

  • Nieuwe ingang & parkeren: Het terrein rond het sportcluster is voor verkeer afgesloten. Daarom kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de oude ingang. Jullie kunnen nu via de achterpoort naar binnen. Het is niet de bedoeling dat er auto's voor de achterpoort neergezet worden. De achterpoort moet vrijgehouden worden voor ambulance en ander dienstverlenend verkeer.

  • Oefenkooi: Vanaf week 34 zal de oefenkooi onderhanden genomen worden. We zullen in een korte tijd een nieuwe kooi hebben met kunstgrasmat.

  • KNLTB Wintercompetitie: Het is nog steeds mogelijk je in te schrijven voor de KNLTB winterscompetitie. De inschrijving voor junioren en senioren sluit op 16 Augustus. Kijk op de website voor meer informatie en inschrijving.

  • CLK & JCLK 2010: De strijd is gestreden en bij de senioren hebben we als clubkampioen Jan Westerhof en bij de junioren Theo Beekmans. Foto's kunnen jullie vinden op de site

  • Laddercompetitie: Ook de laddercompetitie is ten einde met Sijmen Zomer en Marijn van Rijswijk ieder als poulewinnaar. Foto's kunnen jullie vinden op de site.

  • Oproep voor Vrijwilligers: De verschillende activiteiten van de laatste paar maanden draaien op slechts een handje vol vrijwilligers. Dit is voor de lange termijn niet houdbaar. Schiet daarom een bestuurslid aan of laat een berichtje achter bij "contact opnemen met de vereniging", om te zien of je iets voor de vereniging kunt betekenen. 

  • Verkeerde of geen pasjes: We zien nog steeds "geen leden" op de baan zonder introducee pasje. Daarnaast wordt ook nog steeds afgehangen met een verkeerd pasje. We zullen als bestuur daar de mensen op aanspreken.

  • Vernieuw foto's op pasjes: Het komt vaak voor dat foto's op de ledenpasjes sterk verouderd zijn. Bijvoorbeeld senioren die spelen met ledenpasjes waarop een foto staat toen ze 12 waren. Het verzoek aan een ieder om als je een verouderde foto op je pasje hebt staan, een nieuwe foto bij de ledenadministratie in te leveren voor 30 september.

  • KENNISMAKING: De ideale manier om mensen te leren kennen bij TV Engelen is om mee te doen met toernooitjes of de 55+ TOSS, les te nemen of je aan te sluiten bij een groepje mensen dat op woensdagavond (na 20:00) vrij aan het tennissen is. Wil je meer informatie over dit laatste groepje, neem dan contact op met Willy de Vet.
  • BORDSPONSORING: Het vrij eenvoudig is om bordsponsor te worden van TV Engelen. Voor 175 Euro bezit je een bord en kun je je bedrijf promoten langs onze banen voor 150 Euro per jaar. Alle bedragen zijn exclusief BTW en aftrekbaar. Wil je meer weten, neem dan even contact op met Robert Huis in 't Veld of kijk op de sponsorsite.
  • Ins&Outs: De sluitingsdatum voor nieuwe copij is 1 Augustus. Je kunt je bijdragen mailen naar tvengelen94.redactie@gmail.com
  • Contact opnemen met de vereniging: Als je vragen of opmerkingen hebt over TV Engelen kun je die op website  achterlaten. Iemand van het bestuur aanschieten mag natuurlijk ook.

« Terug