Nieuwsbrief TV Engelen

Nieuwsbrief TV Engelen Mei 2011

Nieuwsbrief banner

  • Algemene Ledenvergadering: Op de ALV van 21 April zijn het beleid van het bestuur over 2010 en de plannen voor 2011 goedgekeurd. Verder is Willy de Vet herkozen als bestuurslid. Ton van Stiphout is niet herkozen.

  • Verkort  Baanreglement: Naar aanleiding van de vele discussies over het afhanagen heeft het bestuur het baanreglement op dit punt aangepast. Dit verkorte baanreglement zal naast het afhangbord komen te hangen. Verder kun je het nu al terugvinden op de website (het rood gemarkeerde stuk).
  • Kampweek voor jeugd 7 t/m 12 jaar 2 & 3 juni:  Onder begeleiding van het jeugd bestuur zal er een kamp plaats vinden met een overnachting op het complex van TV Engelen. Deze kamp dagen zullen gevuld worden met leuke spelletjes, spannende verhalen, kampvuur en speurtochten. Durf jij de uitdaging aan??? Stuur dan voor 1 mei een mail naar Ilona Muizelaar.
  • Clubkampioenschap voor senioren:  Van 15 juni t/m 26 juni houden we de clubkampioenschappen. Dit jaar kun je inschrijven voor de volgende categorien 5-6, 7, 8 en 55+. Betaling gaat via automatische incasso. Op zaterdag 25 juni is er een BBQ aangeboden door Groos Slaapcompfort.  Voor meer informatie kijk op de website.
  • Clubkampioenschap voor junioren: Van 15 juni t/m 26 juni houden we de clubkampioenschappen. Wil je mee doen geef je dan op bij Theo Kusters of via toernooi.nl
  • KNLTB Najaarscompetitie: Het is nog steeds mogelijk je in te schrijven voor de KNLTB najaarscompetitie. De inschrijving voor junioren en senioren sluit op 16 mei. Kijk op de website voor meer informatie en inschrijving.
  • Competitie Speler gezocht: Een najaarsteam (vrijdagavond 35+ 4xHD) is opzoek naar versterking. Mocht je  interesse hebben neem dan contact op met Benno Kant.
  • KENNISMAKING: De ideale manier om mensen te leren kennen bij TV Engelen is om mee te doen met toernooitjes of de 55+ TOSS, les te nemen of je aan te sluiten bij een groepje mensen dat op woensdagavond (na 20:00) vrij aan het tennissen is. Wil je meer informatie over dit laatste groepje, neem dan contact op met Willy de Vet.
  • BORDSPONSORING: Het vrij eenvoudig is om bordsponsor te worden van TV Engelen. Voor 175 Euro bezit je een bord en kun je je bedrijf promoten langs onze banen voor 150 Euro per jaar. Alle bedragen zijn exclusief BTW en aftrekbaar. Wil je meer weten, neem dan even contact op met Robert Huis in 't Veld of kijk op de sponsorsite.
  • Ins&Outs: De sluitingsdatum voor nieuwe copij is 1 Juni. Je kunt je bijdragen mailen naar tvengelen94.redactie@gmail.com
  • Contact opnemen met de vereniging: Als je vragen of opmerkingen hebt over TV Engelen kun je die op website  achterlaten. Iemand van het bestuur aanschieten mag natuurlijk ook.

 

« Terug